Word lid van H.W.C. SaMo!

Schrijf je bij ons in en wij regelen de inschrijving voor jou bij de NTFU.

Lijkt het je leuk om lid te worden bij ons, je bent van harte welkom. Bij SaMo kun je op verschillende manieren lid worden.

Lidmaatschap is per kalender jaar en afmelden moet dus plaats vinden voor 1 januari.

Lees onze huishoudelijk reglement voor allen informatie van onze vereniging.

Lidmaatschap SaMo incl. NTFU

Zonder zorgen op pad met dé wielervereniging uit Salland en tegelijk lid bij de NTFU voor alle toertochten en dat voor slechts €57,50 per kalender jaar.

Lid zijn bij de NTFU biedt naast de voordelen bij de toertochten, nog meer voordelen. Kijk voor alle voordelen even op de website van de NTFU.

Vriend van SaMo

Naast het lidmaatschap incl. het lidmaatschap bij de NTFU, kun je ook ‘vriend van SaMo’ worden. Voor €17,50 per kalenderjaar wordt je ‘vriend van SaMo’ en kun je gebruik maken van alle voordelen van onze wielervereniging. Een eventueel NTFU lidmaatschap kan ook later afgesloten worden.

Vul onderstaand formulier in en wordt lid van H.W.C. SaMo

SaMo Lidmaatschap

Geslacht

Lidmaatschap(Vereist)

dd-mm-jj

Datum vanaf wanneer het lidmaatschap in mag gaan.

Geef hier aan indien je het lidmaatschap wilt beëindigen en geef daarbij ook aan om welk lidmaatschap het gaat.


Het laatste nieuws

Een overzicht van een aantal Race en ATB groepen

Wekelijkse ritten

Zoals gebruikelijk verschijnt er aan het begin van elk wielerseizoen een overzicht van een aantal Race en ATB groepen waarbij je je aan kunt sluiten om een wekelijkse tocht te maken. Zo vind je jouw groep met het tempo wat jij graag fietst.

Lees het bericht
Buitenlandtrip 2021

Buitenlandtrip 2021

In 2020 hebben we onze trip helaas moeten annuleren in verband met de Corona toestanden. In 2021 willen we, en we gaan ervan uit dat de omstandigheden het weer toelaten, de draad weer oppakken. We gaan dit keer naar….

Lees het bericht
Verrassing voor onze “route man” Willy Jansen

Willy Jansen Singletrack

Willy Jansen is bestuurslid bij SaMo, organiseert fiets clinics en voor de activiteiten als Dutch Masters of MTB en Sallands Mooiste stippelt hij de vele routes uit. H.W.C SaMo heeft Willy verrast met een ‘eigen’ stukje route.

Lees het bericht