Naast “Vrienden van SaMo” te zijn is het ook mogelijk lid te worden van de NTFU. Diverse leden van Samo zijn dit al, maar mogelijk ook enige niet.
Graag willen wij jullie attenderen op de voordelen van NTFU Lidmaatschap.
Het lidmaatschap van de NTFU kost op jaarbasis € 38,95, hiervoor profiteer je van onderstaande voordelen:
• Diverse verzekering, waarover hieronder meer.
• Op fietssport.nl staan meer dan 700 routes die je gratis als GPX-bestand kunt downloaden.
• Bij deelname aan een tocht kun je middels scan&go snel van start.
• Korting bij 2500 toertochten.
• 4x per jaar ontvang je fietssportmagazine.

Verzekeringen

Fietsverzekering

Als NTFU lid is je fiets standaard verzekerd, bij trainingsritten, toertochten en wedstrijden, tot €1000,00 aan schade en €350,00 aan accessoires. Je kunt kiezen voor extra dekking om het bedrag op te hogen. Het dekkingsgebied is Europa.
Ongevallenverzekering:
Als NTFU-lid ben je voor ongevallen verzekerd gedurende de tijd dat je daadwerkelijk deelneemt aan evenementen goedgekeurd door NTFU.
Verzekerde bedragen: – € 12.500,00 in geval van overlijden door een ongeval en
€ 25.000,00 bij blijvende algehele invaliditeit door een ongeval. Dekkingsgebied is Europa.

Reisverzekering Buitenland

Als daadwerkelijk deelnemer aan buitenlandse wielersportevenementen van, goedgekeurd door of onder auspiciën van de NTFU, NTB en Funclasse wedstrijden van de KNWU. Dekkingsgebied is Europa.

Stallingsverzekering

Als NTFU-lid verzekerd tegen diefstal, vermissing, beschadiging zijn de fietsen van deelnemers aan wielersportevenementen, goedgekeurd door of onder auspiciën van de NTFU of haar zusterorganisatie die zich binnen een afgezet gebied bevinden (dranghekken) op de plaats van aankomst/vertrek, echter de stalling dient te worden bewaakt door de organisatie of door de organisatie aangewezen persoon/personen. De organisatie dient een ontvangstbewijs uit te reiken en bij diefstal/vermissing/beschadiging dient de benadeelde deze te kunnen overleggen. Dekkingsgebied is Europa

Rechtsbijstand

Als daadwerkelijk deelnemer aan wielerevenementen goedgekeurd door NTFU, NTB of Funclasse wedstrijden van de KNWU, alsmede toerfietsen buiten de NTFU, KNWU en NTB verband.
NTFU, KNWU en NTB leden dienen zich ten aller tijde te houden aan de wegenverkeerswetgeving.
Dekkingsgebied is Europa.

Wil je naast “Vrienden van SaMo”, lid worden van NTFU dan kun je dat regelen via www.samo.nl onder de knop lidmaatschap wijziging. Wil je inzage hebben in de polis van bovenstaande verzekeringen dan kun je deze opvragen middels een mail bij info@samo.nl

Aan bovenstaande kan geen rechten worden ontleend.
Raadpleeg de website van de NTFU voor actuele informatie.

Het bestuur