Sallands Mooiste

Sallands Mooiste is dé racefiets, gravel en familietoertocht van Salland en omstreken!

Sallands Mooiste is ondertussen een begrip bij fietsliefhebbers en publiek. Een prachtige en gevarieerde route voor iedere fietsliefhebber. Routes voor recreatieve, gravelrijders, wielrenners of handbikers.

Je kunt deelnemen aan een Familietocht, Gravelrit of Toertochten op de racefiets, waarbij enkele routes ook geschikt zijn voor handbiker. Inschrijving is vanaf 1 april mogelijk voor de Gravel en Toertochten, scan en go is aanwezig.

Sallands Mooiste heeft dan ook de kwalificatie “Extra goed geregeld” van de NTFU.

 

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Een overzicht van een aantal Race en ATB groepen

Wekelijkse ritten

Zoals gebruikelijk verschijnt er aan het begin van elk wielerseizoen een overzicht van een aantal Race en ATB groepen waarbij je je aan kunt sluiten om een wekelijkse tocht te maken. Zo vind je jouw groep met het tempo wat jij graag fietst.

Lees het bericht
Buitenlandtrip 2021

Buitenlandtrip 2021

In 2020 hebben we onze trip helaas moeten annuleren in verband met de Corona toestanden. In 2021 willen we, en we gaan ervan uit dat de omstandigheden het weer toelaten, de draad weer oppakken. We gaan dit keer naar….

Lees het bericht
Verrassing voor onze “route man” Willy Jansen

Willy Jansen Singletrack

Willy Jansen is bestuurslid bij SaMo, organiseert fiets clinics en voor de activiteiten als Dutch Masters of MTB en Sallands Mooiste stippelt hij de vele routes uit. H.W.C SaMo heeft Willy verrast met een ‘eigen’ stukje route.

Lees het bericht