Dutch Masters of MTB – 18 maart 2018

Dé ultieme uitdaging van 200 km voor iedere MTB’er en cyclocrosser! De eerste editie van de Dutch Masters of MTB was een groot succes!

Mede door de vele enthousiaste en positieve reacties organiseert de Haarlese Wielerclub SaMo (tevens organisator van Sallands Mooiste) ook komend jaar weer een spectaculaire editie van Dutch Masters of MTB in Haarle. Maak je klaar voor weer een extreme ultramarathon voor de MTB en cyclocrosser! Lees meer.

Een gezellige feestavond - 19 januari

Beste vrijwilliger en/of sponsor van SaMo,
2017 Was een fantastisch jaar voor H.W.C. SaMo. In ons eerste jaar als zelfstandige vereniging hebben we dit jaar de eerste editie van de Dutch Masters of MTB-monstermarathon georganiseerd. Dit was meteen een geweldig succes, waar nog veel over is nagepraat. In juni zijn we met een flinke groep naar de Mont Ventoux geweest. Daarnaast organiseerden we de eerste Jeugdronde van Haarle en was Sallands Mooiste weer ouderwets geslaagd.
Zonder jullie hulp was dit absoluut niet mogelijk geweest! Om jullie hiervoor te bedanken organiseren wij op 19 januari een gezellige avond. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken wij terug op het afgelopen jaar en kijken we uiteraard alweer vooruit naar 2018.
Graag zien we jullie op 19 januari in het Sportorant Sprengendal. Aanvang: 20.00 uur.

In verband met de organisatie graag opgave vooraf, uiterlijk vrijdag 5 januari via de mail (info@samo.nl)