Buitenlandtrip 2021

In 2020 hebben we onze trip helaas moeten annuleren in verband met de Corona toestanden. In 2021 willen we, en we gaan ervan uit dat de omstandigheden het weer toelaten, de draad weer oppakken. We gaan dit keer naar….

Hallo beste fietsvrienden,

In 2020 hebben we onze trip helaas moeten annuleren in verband met de Corona toestanden. In 2021 willen we, en we gaan ervan uit dat de omstandigheden het weer toelaten, de draad weer oppakken. We gaan dit keer naar Kufstein (zie ook de flyer van deze trip).

Dit jaar vertrekken we weer op een donderdag en wel op 10 juni.

Het weekend ziet er globaal als volgt uit (uitgebreider programma staat in de flyer);

10 juni : Vertrek om 20.00 uur bij café de Droadnagel, vanaf 19.00 uur inladen bus;

11 juni : Aankomst om plm. 8.30 uur en aansluitend een ontbijt in het restaurant.

14 juni : Afsluitend diner en vertrek om ca. 21.00 uur

15 juni : Terug in Haarle rond 9.30 uur.

 

Aanvullend hebben we met ELTRAVEL kunnen overleggen dat we uiterlijk 25 april hoeven te beslissen of we afreizen en kunnen tot dat moment zonder kosten afzeggen.

Het is belangrijk om je wel aan te melden en we zullen het reisadvies/kleurcode respecteren op 25 april en bij annuleren krijgt elke deelnemer zijn inleg terug.

Als je wilt deelnemen verzoeken we jullie nadrukkelijk ook annuleringsverzekering af te sluiten voor de trip.

Als je wilt deelnemen dan is dit mogelijk tot 31 januari aanstaande via onderstaande link

.

www.dutchmastersofmtb.nl/aanmelding-buitenlandtrip/

In het aanmeldscherm zie je linksboven de benaming Dutch Masters staan. Dit heeft verder geen betekenis, dat kan niet anders, het invulformulier is voor de buitenlandtrip zoals je zult zien.

Voor deelname is het verplicht akkoord te gaan met het reglement. Deze kun je vinden via onderstaande link en onderaan in het aanmeldformulier:

www.samo.nl/reglement-buitenlandtrip/

Met vriendelijke sportgroeten,

namens het bestuur en de activiteitencommissie van de HWC SaMo Haarle,

 

Richard Tibben en Henk Besten

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Een overzicht van een aantal Race en ATB groepen

Wekelijkse ritten

Zoals gebruikelijk verschijnt er aan het begin van elk wielerseizoen een overzicht van een aantal Race en ATB groepen waarbij je je aan kunt sluiten om een wekelijkse tocht te maken. Zo vind je jou groep met het tempo wat jij graag fietst.

Lees het bericht
Buitenlandtrip 2021

Buitenlandtrip 2021

In 2020 hebben we onze trip helaas moeten annuleren in verband met de Corona toestanden. In 2021 willen we, en we gaan ervan uit dat de omstandigheden het weer toelaten, de draad weer oppakken. We gaan dit keer naar….

Lees het bericht
Verrassing voor onze “route man” Willy Jansen

Willy Jansen Singletrack

Willy Jansen is bestuurslid bij SaMo, organiseert fiets clinics en voor de activiteiten als Dutch Masters of MTB en Sallands Mooiste stippelt hij de vele routes uit. H.W.C SaMo heeft Willy verrast met een ‘eigen’ stukje route.

Lees het bericht